top of page

REHABILITACIÓ D'UN EDIFICI A GRACIA, BARCELONA.

Completa rehabilitació d’una finca antiga en el barri de Gràcia de Barcelona on vam fer la rehabilitació de la façana davantera i la posterior, el terrat, les terrasses, el pati de llums, reforços de les bigues amb afectacions, lluernes, escales, la rehabilitació interior dels quatre habitatges de lloguer i l’instal.lació d’un ascensor.
 

En el terrat i les terrasses vam fer els treballs d’impermeabilització, de col.locació de paviment, d’aplicació de nou revestiment en el badalot i en els ampits i l’instal.lació d’una lluerna en el badalot.

Varies bigues estaven afectades per les humitats, tèrmits i corcs i altres presentaven importants fletxes. Vem fer un tractament general contra xilòfags, algunes bigues les vem substituir i en altres vam instal.lar sistemes de reforç.

(Veure + treballs de reforços)

En la rehabilitació de la façana davantera vam repicar i sanejar el parament vertical per aplicar un revestiment de morter de cal amb acabat de pintura, vam reparar esquerdes, pavimentar els balcons i varem instal.lar peçes ceràmiques de protecció.
(Veure + més info de les feines fetes a la façana)

En la rehabilitació de la façana posterior vam repicar i sanejar el parament vertical per aplicar un revestiment de morter amb acabat de pintura, vam reparar esquerdes, perfils metàlics i desguassos i varem instal.lar peçes ceràmiques de protecció.

En el pati de llums vam repicar i sanejar els paraments verticals per aplicar un revestiment de morter de cal amb acabat de pintura, vam reparar esquerdes, varem instal.lar peçes ceràmiques de protecció, substituir els desguassos, realitzar escomeses d’aigua i instal.lar una lluerna.

Vem fer la reforma interior dels habitatges de lloguer on vam fer la nova instal.lació de; electricitat,  telecomunicacions, aigua, desguassos. calefacció, clima, banys, cuina, recuperació del paviment hidràulic, treballs de fusteria i de pintura i reforços estructurals.


Finalment vem fer l’instal.lació d’un ascensor (+ info)
 

bottom of page