© 2020 Casa Teva Reformes S.L.

  • Instagram

REHABILITACIÓ DELS ESPAIS COMUNS D'UN EDIFICI AL EIXAMPLE DE BARCELONA.

Rehabilitació dels espais comuns d'un edifici de propietat vertical amb pisos i locals comercials de lloguer a la dreta del Eixample de Barcelona.

En la rehabilitació de la façana davantera vam sanejar el parament vertical per aplicar un acabat de pintura, vam reparar esquerdes i els forjats dels balcons, pavimentar els balcons i varem instal.lar peçes ceràmiques de protecció (Veure més detalls)

A l'interior de la finca vem rehabilitar quatre pisos amb l'intenció d'aprofitar i conservar el màxim possible d'elements originals.

A les zones comunitàries interiors vam pintar l'escala (parets, forjats, portes i baranes de ferro i fusta).

Vam fer l'impermeabilització de la coberta del badalot, de la coberta del edifici i la coberta de petits magatzems en la planta baixa.

En les zones comunitaries exteriors vam substituir l'antiga claraboia per una nova d'estructura metàlica i plaques de policarbonat i vem aplicar un nou revestiment en el pati de llums i els murs, on l'original presentava varies zones en mal estat.

En els patis de llums vam repicar i sanejar els paraments verticals per aplicar un revestiment de morter de cal amb acabat de pintura, vam reparar esquerdes, varem instal.lar peçes ceràmiques de protecció i reparar els desguassos.