© 2020 Casa Teva Reformes S.L.

  • Instagram

CENTRE DE CONTROL DEL RECINTE DE LA FIRA DE BARCELONA A L´HOSPITALET.

Execució de l’obra civil, acabats i instal.lacions de la nova ubicació del Centre de Control del recinte de Fira de Barcelona a L´Hospitalet de Llobregat.
 

D’acord el projecte vam realitzar la distribució interior del local de 1.000 m2. amb diferents tipus d’envàns; de pladur, de material ceràmic, mampares divisories d’alumini i vidre i instal.lació de varis fals sostres; alguns tipus pladur, altres d’alumini registrables i altres d’absorció acústica.
 

El paviment de terratzo existent el vam abrillantar i en altres espais vem instal.lar paviments tècnics elevats.
 

Vam realitzar la construcció de la “Sala Blanca” amb nou sistema de climatizació, Racks i Sais i escomeses de fibra òptica.
 

Completa realització de l’instal.lació elèctrica, veu i dades i adequació del sistema de climatizació, iluminació, detectors, sensors i BIES.
 

Treballs auxiliars de manyeria, fusteria, alumini, pintura, etc.